Skip to content

UITVAARTCEREMONIES

Alle aandacht voor emotionele momenten

Geruisloos goed

Bij uitvaartceremonies geldt voor ons maar één criterium: het móet goed zijn. Elke uitvaart heeft de persoonlijke aandacht van directeur/eigenaar Richard Gorter. Want dit zijn momenten die nooit overgedaan kunnen worden, maar die altijd onthouden worden. Onze techniek en mensen dragen sterk bij, door op geen enkel moment de aandacht op te eisen. Geruisloos goed, op gepaste wijze.

Snel schakelen

Showrent is een vertrouwde partner voor diverse uitvaartorganisaties. Wij helpen hen om op zo kort mogelijke termijn invulling te geven aan de persoonlijke wensen die bij elke uitvaart anders zijn. De juiste muziek op het juiste moment, toespraken in de buitenlucht of video-opnamen voor een beeldverslag: binnen een paar dagen is het geregeld en staan we klaar. Netjes gekleed en met alle egards voor de aanwezigen. En met reservematerieel achter de hand voor de grootst mogelijke zekerheid.

Kleine en grote bijeenkomsten

Met geluid en beeld ondersteunen wij intieme, maar ook grote uitvaartceremonies, zodat alle aanwezigen meekrijgen wat er gezegd en gedaan wordt. De grootste ceremonie waar wij een rol in mochten spelen, is de thuiskomst van de MH17 slachtoffers. Dit was een gebeurtenis waarvoor wij alles uit de kast gehaald hebben om dit goed en respectvol uit te voeren.

Techniek en faciliteiten

Showrent biedt professionele begeleiding en hoogwaardige apparatuur. Van een enkele set speakers tot PA-systemen met geluidstechnici of complete theatertechniek, wij gaan voor bedrijfszekere kwaliteit. Want als elk moment telt, moet de techniek staan.

Lees meer over:

Projectbegeleiding

Geluidsapparatuur

Lichtsets

Beeldschermen

Podium & aankleding