Skip to content

TECHNIEK EN FACILITEITEN

Hoogwaardige componenten voor betrouwbare kwaliteit

Ons aanbod

Showrent biedt vakkundige begeleiding en professionele apparatuur. Van een enkele set speakers tot PA-systemen met geluidstechnici of complete theatertechniek, wij gaan voor zekerheid. Want als elk moment telt, moet de techniek staan.

Projectbegeleiding

De kracht van Showrent zit in goede begeleiding van uw evenement. Vanuit jarenlange ervaring kennen wij vrijwel elke situatie en hoe daarop in te spelen met beeld, licht, geluid en aankleding. Voor zover dit niet het geval is, zorgen wij dat zowel u als wij precies weten waar wij voor staan. Veel evenementen worden lang van tevoren gepland en de taak van projectbegeleiding is om gemaakte afspraken te waarborgen bij de oplevering en de uitvoering van activiteiten. Bij grotere producties zorgt onze Event Manager voor centrale coördinatie.

Geluidsapparatuur

Alles wat met goed geluid te maken heeft, hebben wij voor u in huis. Een set speakers op standaard of een complete PA-installatie voor grote zalen of openluchtevenementen? Wij zorgen ervoor, inclusief monitors, microfoons en direct-ins voor muzikanten, en digitale mengtafels, geluidstechnici en zware eindversterkers voor hoog volume speakersystemen. Daarnaast hebben wij rekken vol draadloze headsets en handheld microfoons voor congressen en theaterproducties.  

Lichtsets

Voor de ultieme beleving is verlichting onmisbaar. Showrent verzorgt lichttechniek voor de meest uiteenlopende omstandigheden. Daarvoor hebben wij alles in huis, van truss systemen en de nieuwste lichtmengtafels tot beweegbare spots, krachtige LED theaterspots en speciale effecten zoals rook of stroboscoop. Daar komt dan ook een ervaren lichttechnicus bij die alles instelt en bedient.

Beeldschermen

Een enorme video wall bij een festival, een enkel beeldscherm op een standaard voor een beurs, en alles daartussenin, wij zorgen voor helder beeld. Niet alleen door weergave op één of meerdere beeldschermen, maar ook door opnames met één of meerdere camera’s. Levering, installatie en aansluiting hoort daar natuurlijk bij.

Podium & aankleding

Solide podiums in elk formaat, ze zijn te huur bij Showrent. Dat kan van een paar podiumdelen voor een band in een café tot een overdekt buitenluchtpodium, inclusief back drop en mogelijkheden voor banners van het evenement. Bij zakelijke evenementen zorgen wij met gordijnen en doeken of elke andere combinatie voor de juiste uitstraling.

Zullen wij samenwerken?

Heeft u vragen? Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten? Neem gerust contact op!