Skip to content

SUPPORT

Bereikbaarheid essentieel als elk moment telt

Event manager

Bij grotere projecten, bijvoorbeeld een beurs met diverse theaters of een congres met simultane sessies, is het essentieel om centrale coördinatie te hebben. Daarom werken wij met een event manager die van de hoed en de rand weet. Hij is betrokken bij de voorbesprekingen en het opstellen van het draaiboek. Voor uw mensen onze event manager het aanspreekpunt. Zowel voorafgaand als tijdens het evenement waar hij vanaf de opbouw tot demontage en inladen aanwezig is. Last-minute-wijzigingen of vragen van exposanten? U kunt het allemaal kwijt aan onze event manager.

Teamwerk

Wij werken vaak met meer technici voor verschillende disciplines om één totaalbeleving te creëren. Dat vergt teamwerk tussen licht en geluid, installatie en camerawerk. Onze event manager stuurt teams aan en draagt er zorg voor dat onverwachte situaties direct worden opgepakt. Hij staat centraal tussen uw team en iedereen van Showrent die actief op de vloer is.

Bereikbaarheid

Wij zorgen dat wij altijd bereikbaar zijn via het nummer van kantoor of rechtstreeks via de mobiele telefoonnummers die voor het project uitgewisseld worden. Bereikbaarheid essentieel als elk moment telt.

Zullen wij samenwerken?

Heeft u vragen? Heeft u speciale wensen of wilt u meer weten? Neem gerust contact op!