Skip to content

DIENSTEN

Vakkundige crew en verhuur van geluid, licht, beeld en aankleding

Beurzen & congressen

Beeldschermen en geluidsapparatuur voor exposanten en podia voor seminars, sprekers en productpresentaties, ondersteund met schakeltechniek, Catchbox werpmicrofoons of stemkastjes: Showrent zorgt ervoor, inclusief ervaren technici en event manager.

Live Events

Perfect geluid voor bands, solo-acts, muzikanten of koren. Showrent biedt volledige technische ondersteuning. Van digitale mengtafels, stagemonitors en PA tot draadloze zenders en microfoons of desgewenst de complete backline.

Theatershows

Met lichtontwerp en heldere verstaanbaarheid brengen wij theatershows over het voetlicht. Regie in licht en geluid – programmeerbaar per scene – en back stage intercom of live streaming service zorgen voor een klinkende productie.

Bedrijfsevenementen

Incompany of in een openlucht kasteelruïne, met Showrent kunt u onder allerlei omstandigheden een professioneel evenement neerzetten. Wij zorgen voor beeld, geluid, licht en aankleding terwijl u zorgt voor uw gasten.

Hotels en congrescentra

Met Showrent als partner heeft u alles achter de hand om de meest uiteenlopende zakelijke en particuliere wensen te vervullen. Vergadersysteem, Skypefaciliteit, videoregistratie of een DJ-set met discoverlichting? Wij vullen uw team aan met technische en facilitaire knowhow.

Evenementenbureaus

Een topevenement realiseren vergt flexibiliteit en betrouwbare ondersteuning. Dat is waarom verschillende evenementenbureaus op vaste basis met ons samenwerken. Onze crew gaat voor een strakke uitvoering zonder losse eindjes.

Losse verhuur

Een set krachtige speakers nodig? Of podiumdelen en kleurenspots? Zowel particulieren als bedrijven huren apparatuur bij Showrent. Wij zorgen voor het vervoer of u komt het zelf ophalen in Haarlem.

Uitvaartceremonies

Voor uitvaarten is er maar één criterium: het moet goed zijn. Anders gezegd, het mag gewoon niet fout gaan. Muziek, microfoons of beeldschermen, alles moet werken op het juiste moment. Daar besteden wij alle aandacht aan.