Skip to content

LIVE EVENTS

Alles voor bands, solo artiesten of zangkoren

Goed geluid in ervaren handen

Maak van liveoptredens onvergetelijke momenten voor publiek én artiesten. Goed geluid in elke omgeving, in een zaal, feesttent of in de openlucht, is dan ook essentieel. Onze mensen kennen de omstandigheden, staan klaar voor de artiesten en zorgen dat iedereen hoort wat ie horen moet. We blijven scherp, van soundcheck tot de laatste toegift.

PA, podium, licht en effecten

Voor iedere gelegenheid heeft Showrent een passende geluidsinstallatie inclusief monitors, microfoons, randapparatuur en bekabeling. Natuurlijk hoort daar ook een goed podium bij met verhogingen voor een drumstel of blazers. En lichtapparatuur van eenvoudig setje tot complete shows met beweegbare spots en digitale voorinstellingen. Speciale effecten zoals rook, wind, CO2 of confetti maken het helemaal af.

Losse verhuur

Eenvoudige geluidsinstallaties en additionele benodigdheden kunt u ook zonder bediening huren. Vraag naar de mogelijkheden voor uw straatfeest, familiefeest of intieme optreden voor een select gezelschap. Daarnaast verhuren wij ook technisch complexere installaties aan professionele partijen. 

 

Techniek en faciliteiten

Showrent biedt professionele begeleiding en hoogwaardige apparatuur. Van een enkele set speakers tot PA-systemen met geluidstechnici of complete theatertechniek, wij gaan voor bedrijfszekere kwaliteit. Want als elk moment telt, moet de techniek staan.

Lees meer over:

Projectbegeleiding

Geluidsapparatuur

Lichtsets

Beeldschermen

Podium & aankleding